Αντρέας Αντρέου στο AllinSports: «Επιτυχία της Ανόρθωσης σημαίνει επιτυχία και για την Κύπρο… στόχος η πρόκριση στους 4 του EHF European Cup »

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Sabbianco Ανόρθωση για τον αυριανό πρώτο αγώνα κόντρα στην CS Minaur Baia Mare Ρουμανίας εκτός έδρας.

Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του EHF European Cup με την ρεβάνς να γίνεται το άλλο Σάββατο, 27 Μαρτίου στο κλειστό του Α.Τ.Ι.

Το AllinSports επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυρίας Αντρέα Αντρέου ο οποίος βρίσκεται μαζί με την αποστολή στον πιο κρίσιμο και σημαντικό αγώνα της ιστορία της, της ομάδας της Αμμοχώστου μέχρι τον επόμενο.

«Η ομάδα την πρώτη νύχτα ήταν στο Βουκουρέστι. Όλα ήρεμα. Το ξενοδοχείο ήταν στο αεροδρόμιο και δεν υπήρχε κούραση. Την επόμενη μέρα είχαμε πτήση και δεν ήταν κουραστική. Κάναμε την πρώτη μας προπόνηση χθες. Όλοι οι παίκτες μας είναι μια χαρά. Και μετά από αυτά που περάσαμε όλοι με τον κορωνοιο είναι σε υψηλό επίπεδο».

«Στο ξενοδοχείο μας ήμαστε μόνοι μας και δεν υπάρχει πίεση . Κάναμε και σήμερα προπόνηση και αναλύσαμε τον αντίπαλο μας. Οι παίκτες ανυπομονούν για τον αγώνα. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολος αντίπαλος».

«Δεν είναι τυχαία η παρουσία στους 8 της διοργάνωσης. Είναι μεγάλη αντίπαλος αλλά οι αθλητές μας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Κύπρο και να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό και να βρεθούμε στους 4 της Ευρώπης».

«Χωρίς να λέμε ότι εμείς είμαστε οι λυτρωτές του Κυπριακού χάντμπολ τα φαινόμενα αυτά δείχνουν. Κακά τα ψέματα πριν ασχοληθούμε εμείς με το χάντμπολ καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κάναι αυτό που κάναμε εμείς μέχρι σήμερα. Κάναμε όχι μόνο τους Ανορθωσιάτες περήφανους αλλά και την Κύπρο. Παίζουμε για τους 4 της Ευρώπης και θα πρέπει να αντιληφθεί η ΚΟΧ πως δεν είναι μόνο επιτυχία της Ανόρθωσης αλλά και γενικά της Κυπριακής χειροσφαίρισης. Δεν θα σταθούμε σ’ αυτό το γεγονός. Θα μιλήσουμε μετά τον αγώνα»

«Μας εκπλήσσουν κάποιες αποφάσεις της Ομοσπονδίας και πιστεύουμε πως υπάρχουν σκοπιμότητες. Θα σταθούμε όμως στον αγώνα μας. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανη την Κύπρο μας . Επιτυχία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια θα είναι επιτυχία και για το Κυπριακό χάντμπολ. Θα δώσει ώθηση σε νεαρούς να ασχοληθούν με τον χάντμπολ»

 

Κοινοποίηση:

Related Posts