Αποκλειστικά στο AllinSports o Κωνσταντίνος Κουλουμπρής: «Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ δεν συζητάς τίποτα άλλο πέραν από τους τίτλους»

Στην ιστοσελίδα μας AllinSports μίλησε ο φουτσαλιτής του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Κουλουμπρής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στην κορυφή κερδίζοντας τον 5ο τίτλο στην ιστορία τους. «Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να συζητάς κάτι λιγότερο από τους τίτλους», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής. Η ιδιαίτερη χρονιά, η μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και ο τελικός κόντρα στους πράσινους στις 28 Μαρτίου.

Τι δήλωσε:

Πως υποδεχθήκατε τον τίτλο του πρωταθλητή; «Μετά από μια παράξενη χρονιά και ιδιαίτερη λόγω του πρωταθλήματος με τρείς γύρους και φυσικά του κορωνοϊού είναι μια χρονιά την οποία θα θυμόμαστε για πάντα αφού υλοποιήθηκε και ο μεγάλος μας στόχος. Το πρωτάθλημα το θέλαμε περισσότερο και το κατακτήσαμε»

Πως βιώσατε την κατάσταση με τον κορωνοιό και πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστείτε; «Κάθε εβδομάδα κάναμε rapid test. Είχαμε αρκετές δυσκολίες για να κάνουμε προπονήσεις. Κάναμε προπονήσεις και κρατούσαμε αποστάσεις, είχαμε μάσκες δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο μετά το τέλος της προπόνησης. Αλλά όταν θέλεις κάτι πολύ και κάνεις αυτό που αγαπάς τότε βρίσκεις τον τρόπο να φέρεις εις πέρας».

Τελικά ήταν μια κούρσα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια; «Ήταν μια κούρσα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας αφού κερδίσαμε με 7-1 και αυτή η νίκη ουσιαστικά μας έδωσε τον τίτλο. Ήταν μια νίκη η οποία είχε την δική της σημασία και φυσικά ήταν από τις καλύτερες της χρονιάς. Δεν μπορώ να πω πως την περιμέναμε να είναι τόσο μεγάλη, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο»

Σαν φουτσαλιστής πως είδατε την κατάσταση που δημιουργήθηκε πριν αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα; «Σίγουρα αυτό το γεγονός δεν σε χαροποιεί ως αθλητή. Κάπου χάνεις την όρεξη σου και τον ενθουσιασμό σου. Αλλά τουλάχιστον έμειναν οι 5 ομάδες και είχαμε πρωτάθλημα. Θα πρέπει η Ομοσπονδία να βρει τους τρόπους για να βοηθήσει τις ομάδες και να επιστρέψει το φούτσαλ εκεί που του αρμόζει. Είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολλές συγκινήσεις»

Στόχος πλέον και το κύπελλο: «Φυσικά το νταμπλ. Το ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο για να κερδίζει όλους τους τίτλους. Αν το καταφέρουμε θα είναι 100% επιτυχία για εμας. Δεν μπορούμε να συζητούμε κάτι λιγότερο».

Κοινοποίηση:

Related Posts