Δ. Ταρτίος: «Νιώθω περίεργα…» (video/pics)

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση αγάπης και προσφοράς του Παρνασσού Στροβόλου και του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου» που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της ομάδας του Στροβόλου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AllinSports (@allinsports_cy)

Εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος μαζεύτηκαν στην εκδήλωση η οποία συμπεριλάμβανε και την τιμητική του Δημήτρια Ταρτίου ο οποίος μετά από 31 χρόνια είπε το επίσημο αντίο από τους αγωνιστικούς χώρους. Συνεχίζει πλέον από το πόστο του βοηθού προπονητή αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Στροβόλου.

Στην εκδήλωση έγινε αγάπης και προσφοράς έγινε ενημέρωση για τους μικρούς ήρωες που αντιμετωπίζουν ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις και παράλληλα έγιναν εισφορές στο ίδρυμα για την στήριξη των μικρών παιδιών που δίνουν την καθημερινή μάχη για να είναι οι νικητές της επόμενης ημέρας.

«Ήταν ένα ίδρυμα που είχε ανάγκη από προβολή. Το διάλεξα στην σημερινή μέρα το ίδρυμα αυτό του Αλκίνοου Αρτεμίου έτσι ώστε να βγει κάτι καλό προς τα έξω», δήλωσε το τιμημένο πρόσωπο της ημέρας Δημήτρης Ταρτίος.

Ενώ για την σημερινή μέρα τόνισε: «Νιώθω περίεργα γιατί το σημερινό παιχνίδι που ήταν μορφή και φιλανθρωπικού σκοπού αγωνίστηκα με τους πρώτους μου συμπαίκτες. Νιώθω τιμή γιατί ο Παρνασσός με τίμησε αυτά τα χρόνια και συγκίνηση γιατί αντάμωσα και πάλι τους παλιούς μου συμπαίκτες. Είναι μια ικανοποίηση και ζητά ο αθλητής την αναγνώριση. Ήταν μια τεράστια αγκαλιά »

 

Κοινοποίηση:

Related Posts