Η επιτυχία έχει το τίμημά της…

Η παρθενική της εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία, μετά από τρία χρόνια ίδρυσης της στέφθηκε με απόλυτή επιτυχία, η οποία πλέον έχει το τίμημα της.

Η ομάδα της ΕΝΑΒ, όχι μόνο ήταν ανταγωνιστική στην πρώτη κατηγορία (ερασιτεχνική ομάδα), αλλά τερμάτισε στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος και συμμετείχε και στο Final 4 του κυπέλλου.

Σίγουρα από τους έξω κάνεις δεν το περίμενε αλλά όταν ρωτήσεις τους μέσα (αθλητές) θα σου πουν πως το προσπαθήσαμε, κάναμε αυτό που αγαπάμε και το αποτέλεσμα ήρθε.

Πλέον όμως η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, πληρώνει αυτό το τίμημα της επιτυχίας. Ήδη κάποιοι αθλητές αποχαιρέτησαν την ομάδα και φυσικά πάνω όχι, ένα ούτε δυο αλλά αρκετά σκαλιά πιο πάνω. Σε επαγγελματικές ομάδες με πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην ομάδα του Παρνασσού συνεχίζουν την καριέρα τους οι Αλέξης Μάνναρης και Γιώργος Καπετάνιος. Ο πρώτος στα 36 του χρόνια και στη θέση του τερματοφύλακας και ο δεύτερος στα 33 του και στη θέση του πίβοτ.

Στον ΑΠΟΕΛ από την ΕΝΑΒ και ο 27χρονος τερματοφύλακας Χαράλαμπος Αντωνίου.

Είναι δεδομένο πως θα αποχαιρετήσουν την ομάδα και άλλοι αθλητές με την πορεία που είχαν φέτος αφού έδειξαν πως η αγάπη τους για αυτό που κάνουν είναι περισσότερο από κάθε άλλο, και πως μπορούν αν τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση πιο ψηλά.

Κοινοποίηση:

Related Posts