Κώστας Ορφάνου στο AllinSports: «Από την στιγμή που το ήθελαν δεν μπορούσαμε να πούμε όχι»

Για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας των ανδρών στα Λατσιά μίλησε το Allinsports ο Κώστας Ορφανού.

Διαβάστε επίσης: Θετική εξέλιξη με τα Λατσιά

Γιατί, πάρθηκε αυτή η απόφαση, ποιοι θα την πλαισιώνουν και ποιος είναι ο βασικός στην στόχος. Η ομάδα θα αρχίσει την «νέα» της προσπάθεια από την Β’ κατηγορία.

Τι είπε:

Για την απόφαση της επαναδραστηριοποίησης της ανδρικής ομάδας: «Ήταν και επιθυμία δανεικών χειροσφαιριστών της ομάδας που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες. Από τη στιγμή που ήθελαν να επαναδραστηριοποιήσουμε την ομάδα από μόνοι τους είπαν το ναι, να έρθουν πίσω και να αγωνιστούν για την ομάδα. Πριν από κάποια χρόνια έγινε ξανά η προσπάθεια αυτή αλλά τώρα ωρίμασε ακόμη περισσότερο. Είχαμε αθλητές της ακαδημίας μας που ήταν σε άλλες ομάδας και τώρα εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και θα έρθουν πίσω. Μιλούμε για νεαρούς 22 και 23 ετών. Θα κάνουμε την ομάδα και θα στηριχθούμε πάνω τους για τα επόμενα χρόνια».

Ποιος είναι πλέον ο βασικός στόχος της ομάδας: «Βασικός μας στόχος είναι να απασχολούμε τους νέους μας. Όπως βλέπετε στην κοινωνίας μας υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Στους δρόμους, στα σπίτια μας και θέλουμε να τους έχουμε κοντά στον αθλητισμό. Είναι ένας άλλος καλύτερος δρόμος. Είχαμε και την διάθεση να το πράξουμε αυτό. Το ήθελαν και οι ίδιοι και από τη στιγμή που το εξέφρασαν δεν μπορούσαμε να πούμε όχι».

Πως στελεχώνεται η ομάδα: «Προς το παρόν ο Ραφαήλ είναι ο προπονητής μας. Θα αγωνίζεται και θα είναι και προπονητής της ομάδας».

Κοινοποίηση:

Related Posts