«Να γράψουμε ιστορία για το Κυπριακό χάντμπολ»

H Sabbianco Ανόρθωση παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα ενόψει του αυριανού πρώτου σημαντικού αγώνα κόντρα στην Ystads IF, στα ημιτελικά του EHF European Cup, τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Τι δήλωσαν Γιώρος Ζαραβίνας και Ιούλιος Αργυρού.

Γιώργος Ζαραβίνας (Τεχνικός Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου):

Σαφώς το παιχνίδι που ακολουθεί είναι το πιο δύσκολο που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι στιγμής. Πρόκειται για ένα αντίπαλο με πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή χώρα του χάντμπολ. Από την πλευρά μας, θα μελετήσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, προσπαθώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτούς τους δύο αγώνες. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στην Σουηδική ομάδα, παρ’ όλα αυτά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να γράψουμε ιστορία στο Κυπριακό χάντμπολ.

Julio Άργυρου (Αρχηγός Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου):

Από την πλευρά των παικτών της ομάδας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και δυσκολιών. Όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ γνωρίζουν ποιος είναι ο αντίπαλος μας, παρ’ όλα αυτά δείξαμε και εμείς από την πλευρά μας και με την προηγούμενη μας πρόκριση ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον καθένα στα μάτια.

Αυτός ο αγώνας είναι μια πρόκληση για τον κάθε παίκτη και είμαι βέβαιος πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μας. Είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο μόνο να κερδίσουμε έχουμε, αναγνωρίζοντας βεβαίως και τις αντικειμενικές δυσκολίες όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως η Σουηδική YSTADS IF.

Αναμένουμε με αγωνία τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και ευελπιστούμε πως το μεθεπόμενο Σάββατο το βράδυ θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν, έχοντας πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κοινοποίηση:

Related Posts