Ντίαθ Κόπενς : «Στόχος μας το χρυσό»

Η Ισπανία θα αγωνιστεί σήμερα (19/6) για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ. Η γυναικεία ομάδα των «ρόχας» επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και απέδειξε ότι ήταν φαβορί στη διοργάνωση. Το Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) μίλησε με την Μελένα Ντίαθ Κόπενς για τον ημιτελικό με την Πολωνία και δεν έκρυψε ότι θέλει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μελένα Ντίαθ Κόπενς στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ),που είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης:

ΕΡ: Μελένα συγχαρητήρια είστε στον τελικό. Βλέπουμε ότι στήσατε ένα μεγάλο γλέντι και το πανηγυρίσατε όσο καμία άλλη χώρα που προκρίθηκε στον τελικό!
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Γνωρίζαμε ότι έχουμε το επίπεδο να βρεθούμε στην κορυφή και να προκριθούμε στον τελικό. Δουλέψαμε σκληρά και τελικά τα καταφέραμε.Τώρα στόχος μας να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο εκτός του χρυσού. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

ΕΡ: Ποιο ήταν το “κλειδί” για τη νίκη;
«Ημασταν πολύ δυνατές και πιέσαμε σε όλο τον αγώνα. Το σημαντικότερο είναι ότι έγινε πολύ καλή ομαδική δουλειά. Δεν βασιστήκαμε σε ένα άτομο, αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών μας».

ΕΡ: Τι περιμένεις για τον τελικό;
«Περιμένω το χρυσό μετάλλιο. Είμαστε όλοι πραγματικά ενθουσιασμένοι και θέλουμε πολύ το χρυσό μετάλλιο.»

ΕΡ: Ποια είναι η γνώμη σου για τη διοργάνωση;
«Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Στη διοργάνωση όλα είναι άψογα. Οι διαμονές μας, αγωνιστικά, όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά».

Κοινοποίηση:

Related Posts