Παρνασσός Στροβόλου/Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου: Χειροσφαίριση Ζωής (video)

Ο Παρνασσός Στροβόλου και το «Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου» εγκαινιάζουν μία συνεργασία αγάπης, προσφορά και ενημέρωσης για τους μικρούς ήρωες που αντιμετωπίζουν ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας αλλά και την στήριξη των μικρών παιδιών που δίνουν την καθημερινή μάχη για να είναι οι νικητές της επόμενης ημέρας.

Αναλυτικά:

Η κοινή προσπάθεια της διοίκησης του Παρνασσού όσο και της διοίκησης του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου ξεκινάει αυτό το Σάββατο με την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα χειροσφαίρισης, προς τιμή του χειροσφαιριστή Δημήτρη Ταρτίου που λέει το επίσημο αντίο στα γήπεδα μετά από καριέρα 31 ετών σαν αθλητής.

Σας περιμένουμε όλους για να χαρίσετε απλόχερα το χειροκρότημα σας σε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης.
🗓️ Σάββατο 4 Ιουνίου 2022
📍 Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Κυριάκος Πίσσης» στον Παρνασσό Στροβόλου.
⏰ 11:00

Όλα τα έσοδα της ημερίδας θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.
Στο χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, χορωδίες και επιδείξεις ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής. Μαζί μας θα είναι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και η Μαριλένη Κουντούρη, τα ταλέντα που ξεχώρισαν στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Στην εκδήλωση θα πωλούνται φαγητό και ποτό.

Κοινοποίηση:

Related Posts